Všichni jsme andělé, ale s jedním křídlem proto musíme být spolu aby jsme mohli letět
chceš spřátelit? klik
Chceš se podívat na můj twitter taky si mě můžeš dát do přátel www.twitter.com/waynka
moje ICQ:393-250-789 ale moc na něho nechodím
Fanclub Selena

Klikajda od best SB:D

Chceš ohodnotit blog?klik

Fanclub Disney Channel

Demi Lovato Filmografie

23. listopadu 2009 v 15:05 | Demi |  filmografie
2009 - Program na ochranu princezen
2009 - Sonny with chance
2008 - Camp rock
2007 - As the Bell Rings
2005 - Útěk z vězení

Plakát:Plakát:Plakát:Plakát:Plakát:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama